Inge

Inge Verloop

Wormer
inge @ rekenbootcamp.nl
06 20 933 495

 

Inge Verloop is de oprichter en eigenaar van Rekenbootcamp. Zij is als ontwikkelaar onder andere verantwoordelijk voor diverse leermaterialen voor rekenen en spelling, zoals het Joepspel, de FOON (rekenmat) de QWERTY (spellingmat). Andere educatieve producten die zij creëerde zijn momenteel alleen tijdens een training of workshop te verkrijgen.

Zij leert professionals, met gebruik van de door haar ontworpen leermiddelen, nieuwe manieren waarmee zij beeldend en bewegend leren aan kunnen bieden in bootcamps of als zinvolle energizers in de klas. Daarnaast ondersteunt zij kinderen die een bijzondere aanpak nodig hebben om optimaal te kunnen leren.

Inge begrijpt kinderen die op een andere manier leren heel goed. Als kind in de klas, dacht zij vroeger al: “Kan dit niet anders? Kan dit niet leuker?” Het is daarom niet verrassend, dat zij na de middelbare school voor een pedagogische opleiding koos. Haar interesse in pedagogiek, leren en coachen bleef de rode draad, gedurende haar werkende leven. Zij volgde nog vele opleidingen en cursussen op dat gebied.

Toen zij in een vrije week het Joepspel bedacht, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. Sindsdien is zij uitgegroeid tot een expert op het gebied van beeldend en bewegend leren. Met haar creatieve en onderzoekende instelling bedenkt zij steeds weer nieuwe manieren om het plezier in leren voor zo veel mogelijk kinderen te behouden of terug te brengen.