Spellingbootcamp® trainer worden

Wie ben jij?
Je hebt een eigen praktijk gericht op leerondersteuning en het lijkt je leuk om bootcamps te organiseren. Je bent creatief, kleurrijk en ondernemend. Je weet hoe je kinderen kunt enthousiasmeren en stimuleren vanuit een grow mindset. Je ziet ieder kind als uniek individu.

Waar geloof jij in?
Jij gelooft dat alle kinderen zich sneller ontwikkelen in een uitdagende setting waar bewegend, ontdekkend, beeldend en spelend leren centraal staan. Jij gelooft in delen en vermenigvuldigen. Je gelooft in flexibel werken en aanpassen aan de leerbehoeften van kinderen. Je gelooft in de kracht van de eigen creativiteit en vindingrijkheid van kinderen.

Wat is een spellingbootcamp?
Volgens veel kinderen is het eigenlijk “gewoon een leuk kinderfeestje”. Het zijn effectieve manieren om kinderen op een beeldende en speelse manier het plezier terug te geven in leren. De Bootcamp brengt kinderen en hun ouders in de gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met jou en jouw praktijk.

Waarom een bootcamp voor het leren van de basics?
Ouderwets woordjes stampen (het woord vaak zien en visueel opslaan) blijkt voor veel kinderen effectiever te werken dan het onthouden van allerlei spellingsregels.  De woorden worden direct op de juiste manier in het visueel geheugen opgeslagen.  Kinderen die regelmatig bewegend leren, boeken na 2 jaar een voorsprong van wel 5 maanden op hun leeftijdsgenoten! Een kind leert sneller als het positieve gevoelens ervaart en lekker in zijn of haar vel zit.

Met kleur en beweging leren.
De stof die geautomatiseerd en gememoriseerd moet worden, wordt gekoppeld aan kleur en beweging. Deze koppeling zorgt voor een optimale samenwerking tussen verschillende delen in het brein, waardoor het automatiseren en memoriseren van de woorden effectiever verloopt. Tevens vormt dit een actieve ondersteuning bij de motorische ontwikkeling van het kind.

Wat leer en doe je?
• Je leert hoe je zelf een bootcamp kunt organiseren;
• Je leert hoe je dit concept ook voor één op één begeleiding in je praktijk kunt gebruiken;
• Je maakt kennis de inhoudelijke achtergrond van het spelend, beeldend en bewegend leren;
• Je leert welke spelletjes geschikt zijn voor een bootcamp;
• Je verzint samen nieuwe (beweeg)spelletjes;
• Je leert hoe je het geleerde in de (in je eigen) praktijk kunt brengen;
• Je maakt een persoonlijk draaiboek voor je eerste bootcamp aan de hand van voorbeelden.

Wat krijg je?
• Een certificaat en een licentie voor het geven van trainingen aan kinderen.
• Goodybag en de mogelijkheid om materialen met korting aan te schaffen.

Wat is jouw investering als ondernemer?
Eendaagse SPELLINGBOOTCAMP® training €199,- ex btw

Je eigen Bootcamp
Als gecertificeerd trainer kun je zelfstandig een Bootcamp aanbieden aan kleine groepjes kinderen. Maar natuurlijk kun je het geleerde ook inzetten in je klas.

Waar kun je een Bootcamp houden?
Het fijnste is als je de bootcamp lekker buiten kunt doen. Op een schoolplein in een park of het bos. Maar natuurlijk kan het ook in je praktijkruimte of in je klas. Als je zelf niet de beschikking hebt over een fijne ruime ruimte, kun je informeren bij scholen, peuterspeelzalen, clubhuizen, buurthuizen, sportverenigingen, yogastudio’s enz. Informeer dan ook of je gebruik mag maken van de materialen die daar al aanwezig zijn.

Kant en klaar concept?
Net als de rekenbootcamp is spellingbootcamp geen kant en klaar concept. Met wat creativiteit kun je het concept aanpassen op verschillende leeftijden en verschillende spellingsproblemen. Gebruik je op school of in je praktijk al een kleurmethode? Geen probleem, spellingbootcamp® matcht met alle kleurmethoden en alle schoolmethoden!

Annuleren
Annuleringskosten: Bij minder dan twee weken van te voren 15% van de cursus prijs. Bij verhindering is het mogelijk een cursusdag op een andere datum in te halen.

Verklaring Omtrent Gedrag
Iedereen die met kinderen werkt behoort een Verklaring Omtrent Gedrag in bezit te hebben. Scholen waarmee je samenwerkt kunnen hierom vragen.

Heb je nog meer vragen? Bel dan met Inge Verloop: 06 20 933 495
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven: