Workshop bewegend leren

Kort & praktisch
Een ochtend vol praktische ideeën op het gebied van beeldend, spelend en bewegend leren. Voor ouders, coaches, leerkrachten, RT-ers, IB-ers, enz… Voor deze workshop is geen specifieke vakinhoudelijke voorkennis vereist. Kom je liever met een eigen groep op een avond? Neem gerust contact op voor een afspraak!

Leren met de FOON
De FOON is één van de manieren om samen met het kind verschillende vaardigheden te oefenen en te automatiseren. De FOON kan ingezet worden voor zowel spelling, rekenen. en het trainen van het werkgeheugen. Dit is de enige “smart- foon” waar je op mag staan!

Tijden
9:30-12:30

Locatie
Wormer

Investering:        
€135,- ex BTW (Inclusief FOON® ter waarde van 60,-)

Ervaringen met de FOON workshop
~
Ik deed mee als ouder. Mijn dochter kende de phone al van de leerondersteuning voor rekenen. Dit werkt echt voor haar! Patronen, daar is onze beelddenker dol op. Het regelmatig blijven opfrissen van de tafeltjes blijft bij beelddenkers blijkbaar nodig. Dat kunnen we nu zelf op een fijne manier doen!
~
Hele leuke workshop en een fijn groepje 🙂 Onze zoon is hsp en hoogbegaafd, hij weet alles, maar hele simpele dingen zoals jas ophangen en echt hele simpele sommetjes dat gaat er maar niet in. Wat heerlijk die herkenning met andere ouders. En fijn om te horen dat de hersenontwikkeling van HB kinderen anders verloopt, meerdere puzzelstukjes vielen op zijn plek. Heel erg bedankt.
~
Ik geef tijdelijk thuisonderwijs door schooluitval (schooltrauma). Deze workshop heeft me fijne handvatten gegeven om op een ontspannen manier thuis zinvol met mijn kind aan de slag te gaan. Deze workshop is voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Ik hoop op een vervolg met andere onderwerpen.
~
Ik deed al veel reken- en spellingcircuits in de klas en op het schoolplein. Zo’n korte workshop is voor mij echt ideaal. Geen theorie, gewoon heel veel praktische inspiratie! En de kinderen in de klas zijn echt heel blij met de FOON, de rekentrein en de andere materialen die ik bij jullie heb aangeschaft!

Heb je nog meer vragen? Bel dan met Inge Verloop: 06 20 933 495
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven: