Workshop bewegend leren

Een ochtend vol praktische ideeën op het gebied van beeldend, spelend en bewegend leren. Voor ouders, coaches, leerkrachten, RT-ers, IB-ers, enz. We gaan aan de slag met rekenen, spelling en werkgeheugen!

Handige tool voor thuis
Ben je geen professional, maar wil je thuis zelf op een leukere manier met je kind gaan oefenen met rekenen en spelling? Ook dan ben je van harte welkom! Aan het einde van de workshop ben jij  een FOON specialist!

Leren met de FOON
De FOON is één van de manieren om samen met het kind verschillende vaardigheden te oefenen en te automatiseren. De FOON kan ingezet worden voor zowel spelling, rekenen. ook handig voor het trainen van het werkgeheugen. Dit is de enige “smart- foon” waar je op mag staan!

Momenteel staan er geen nieuwe data gepland.

 

9:30-12:30

Locatie
Wormer

 

Ervaringen met de FOON workshop
~
Ik deed mee als ouder. Mijn dochter kende de FOON al van de leerondersteuning voor rekenen. Dit werkt echt voor haar! Patronen, daar is onze beelddenker dol op. Het regelmatig blijven opfrissen van de tafeltjes blijft bij beelddenkers blijkbaar nodig. Dat kunnen we nu zelf op een fijne manier doen!
~
Hele leuke workshop en een fijn groepje 🙂 Onze zoon is hsp en hoogbegaafd, hij weet alles, maar hele simpele dingen zoals jas ophangen en echt hele simpele sommetjes dat gaat er maar niet in. Wat heerlijk die herkenning met andere ouders. En fijn om te horen dat de hersenontwikkeling van HB kinderen anders verloopt, meerdere puzzelstukjes vielen op zijn plek. Heel erg bedankt.
~
Ik geef tijdelijk thuisonderwijs door schooluitval (schooltrauma). Deze workshop heeft me fijne handvatten gegeven om op een ontspannen manier thuis zinvol met mijn kind aan de slag te gaan. Deze workshop is voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Ik hoop op een vervolg met andere onderwerpen.
~
Ik deed al veel reken- en spellingcircuits in de klas en op het schoolplein. Zo’n korte workshop is voor mij echt ideaal. Geen theorie, gewoon heel veel praktische inspiratie! En de kinderen in de klas zijn echt heel blij met de FOON, de rekentrein en de andere materialen die ik bij jullie heb aangeschaft!

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven: