Voor ouders


Tafels thuis leren
Hebben jouw kinderen moeite met de tafels? Kun je geen tafelbootcamp in de buurt vinden of lijkt het je gewoon leuk om zelf op een leuke manier met je kinderen te gaan oefenen? Met de materialen uit de webshop kun je uit proberen of deze manier van leren bij jouw kind past. Wil je meer input hoe je je eigen kind het beste kunt begeleiden? Dan is deze eendaagse training wellicht wat voor jou:

Eendaagse training Tafelbootcamp voor ouders
Zaterdag 23 mrt 2024 – Inge – Wormer
Zaterdag 22 juni 2024 – Inge – Wormer
Zaterdag 21 sept 2024 – Inge – Wormer
Zaterdag 22 mrt 2025 – Inge – Wormer

Met kleur en beweging leren.
De stof die geautomatiseerd en gememoriseerd moet worden, wordt gekoppeld aan kleur en beweging. Deze koppeling zorgt voor een optimale samenwerking tussen verschillende delen in het brein, waardoor het automatiseren en memoriseren van de lesstof effectiever verloopt. Tevens vormt dit een actieve ondersteuning bij de motorische ontwikkeling van het kind.

Wat leer en doe je bij de eendaagse training?
De eendaagse training is vooral een praktische training, waarbij jij zelf ook lekker in beweging wordt gezet. Deze training richt zich voornamelijk op de tafels en de sommen tot 20. Met de materialen die je krijgt kun je thuis direct met je eigen kind aan de gang.

Kosten  2024
Eendaagse training Tafelbootcamp: €249,- excl. BTW (inclusief duurzame materialen)

Inschrijven

In de klas of in je eigen praktijk
Sta jij voor de klas of heb je een eigen praktijk, ken je de theorie rond het bewegend en beeldend leren inmiddels wel en heb je behoefte aan lekker praktische inspiratie om het leren leuker en effectiever te maken? Dan ben jij ook van harte welkom op deze eendaagse training. Wil je meer verdieping en wil je een vermelding op de website? Dan past de driedaagse training wellicht beter bij je.