Bewegend leren voor leerkrachten

Wie ben jij?
Je bent leerkracht of onderwijsprofessional op een basisschool en je houdt ervan om je lessen net even anders aan te pakken. Je bent creatief, kleurrijk en toe aan nieuwe inspiratie voor beweging in de klas. Want bewegen in de klas, dat doe jij al natuurlijk al heel erg vaak! Zodra je de eerste kinderen ziet gapen, zet jij een rek- en strekoefening in om de boel weer even lekker wakker te schudden! En kinderen met veel beweegbehoefte mogen af en toe de klas uit om een rondje te rennen om de school. Je merkt dat dit werkt, de kinderen luisteren na het bewegen met meer aandacht, maar je mist nog een beetje het ‘leren’ tijdens het ‘bewegend leren’!

Waar geloof jij in?
Jij gelooft dat alle kinderen zich sneller ontwikkelen in een uitdagende setting waar bewegend, ontdekkend, beeldend en spelend leren centraal staan. Je gelooft in de kracht van de eigen creativiteit en vindingrijkheid van kinderen.

Wat zijn de mogelijkheden?
Je kunt aansluiten bij de trainingen voor professionals in Wormer of  Hengelo en wederzijds van elkaar leren. Je kunt ook met je hele team een workshop of training volgen in Hengelo, Wormer of ons uitnodigen op je eigen locatie (vanaf 6 deelnemers). Kijk ook eens in de webshop voor meer inspiratie.

Heb je nog meer vragen? Bel dan met Inge Verloop: 06 20 933 495 (Wormer) of Gabrielle:  06-214 25 367  (Hengelo)

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven: